Boken blir en serie – och du kan förboka första delen i bokhandeln nu

En bok är bra men flera är ännu bättre. Hoppas jag. För en månad sedan avslöjade jag för alla prenumeranter att bokprojektet växt från en bok (med tre delar) till tre olika böcker. Jag frågade också vilken av de tre böckerna som de var mest intresserade av samt vilka bokomslag som de tyckte bäst om. Det var superintressant att ta del av svaren så tack alla!

Nu har jag fattat ett beslut. Först ut blir Ett år runt Antibes. De andra två böckerna heter Upplev historiska Rivieran och Strövtåg runt Antibes.

Bokomslag med vykortsviken

Jag har också bestämt bokomslag, vilket råkar bli ett som faktiskt inte hade tänkt när jag gjort enkäten. Men när jag skulle skicka ut info till bokhandelskedjorna så kände jag mest för den bilden. Jag hoppas det blev rätt.

Detta var de tre omslag som jag hade i enkäten. Jag tänkte att gamla stan är bra för igenkänningens skull men tall passar ihop med innehållet. Jag är verkligen kär i den bilden med turkost vatten och Esterelbergen i bakgrunden. Kanske byta tillbaka?

Ett år runt Antibes kommer ut i höst

Boken har fått ett utgivningsdatum, 4 oktober 2023. Den ligger upplagd efter konstens alla regler i databaser vilket innebär att Ett år runt Antibes går att bevaka i nätbokhandeln, beställa i din lokala bokhandel eller önska på ditt bibliotek.

Om du gör något av detta så berättar du för bokhandlare och bibliotek att boken är efterlängtad. (Detta ökar bokens chanser vilket i förlängningen påverkar när jag trycker de andra två delarna). Vill du hellre köpa signerat ex direkt från mig så avvakta så ska vi se hur detta ska lösas. Ska dock förvarna att frakten blir dyr när jag skickar.

Serien Kristinas strövtåg

Förutom att det blir en serie med böcker från Antibes så ingår boken i en större serie med böcker från andra platser. Du kan läsa mer om Kristinas strövtåg på min huvudsajt (där kan du också se omslaget på en bok jag inte ens berättat om ännu).

Tre titlar i serien syns hittills hos Bokus. Där syns också bilden från vykorsviken som jag valt till bokomslaget för Ett år runt Antibes. (Eller i varje fall valt hittills, jag har inte tryckt boken ännu).

AI-versionen av baksidestext

Baksidestexten som syns i bokhandeln är högst preliminär och något jag kommer jobba vidare med under våren ända tills boken går i tryck och kanske ett tag efteråt också.

Jag frågade den där chat-AI-grejen om den kunde skriva en text och förslaget var följande.

“Ett år runt Antibes” bjuder på en förtrollande resa till Franska Rivieran. Följ med på en gastronomisk och kulturell upptäcktsfärd genom mimosaskogar, provensalska julseder och lavendelsafari i Provence. Utforska vackra stränder och härliga matmarknader, och upplev allt det som Antibes och dess omgivningar har att erbjuda.

Boken tar dig med på vandringar genom den imponerande naturen, där du kan andas in den friska luften och njuta av den magnifika utsikten över Medelhavet. Upplev doften av lavendel och det glittrande blå vattnet. Följ med på en kulinarisk resa och smaka på lokala delikatesser som du aldrig tidigare har smakat.

“Ett år runt Antibes” är en inspirerande reseskildring som kommer att föra dig till en värld full av liv och äventyr. Låt dig förtrollas av den franska rivieran och dess kultur. Boken är ett måste för alla som älskar att resa, äta god mat och upptäcka nya platser.

PS! Om du missade utskicket men vill vara säker på att inte missa nästa kan du också prenumerera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen