Bokomslaget kommer snart skickas ut till prenumeranter med en fråga

Halloj alla tålmodiga frankofiler!

Jag ska vara kortfattad. Snart kommer jag att skicka ut ett brev till alla prenumeranter med ett eller flera utkast på bokomslag. Jag kommer fråga vilket som är mest attraktivt vilket ger er chans att påverka. I brevet kommer jag även avslöja en nyhet och kanske även skicka med ett par andra frågor. Om du inte redan prenumererar så kan du skriva upp dig här.

Boken kommer likna mina Härjedalsböcker

Planen är att boken kommer likna mina fina Härjedalsböcker. Detta format har blivit mycket populärt bland läsare för att det ligger skönt i handen och inbjuder att bläddra i. Det är också klimatsmart så till vida att papperet utnyttjas på ett klokt sätt så att det blir minimalt med spill. Boken är trådbunden vilket gör den hållbar så att den kan läsas av många personer.

Pärmarna är mjuka med flikar. På insidan av flikarna finns kartor.

Passa på och fynda Smultronställen under bokrean

Gillar du franska Rivieran kommer du gilla mina Härjedalsböcker också för det finns många likheter mellan regionerna. Jag vill också tipsa om att det går att fynda Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm för bara 99 kronor hos Bokus i någon vecka till.

Bildredigeringsmaraton pågår

Med dessa ord ska jag återgå till mitt bildredigeringsmaraton. Har man hållit på med en bok i drygt dussin år, vilket jag har, så har man samlat på sig rätt många foton även om det var ett par års pandemipaus. Så det är mycket att gå igenom men min trogna formgivare Anneli Pettersson har fått 1356 foton från franska Rivieran och Provence att välja på till omslaget.

Jag är mycket nyfiken på vad hon kan tota ihop och ser fram emot att dela med mig av det med trogna läsare. Hej så länge!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen