Födelsedagsdrink på takbaren med bästa utsikten i Nice

Varför dricker man inte gindrinkar oftare? Det är ju urgott! Och väldigt festligt. Jag har fyllt år och min kompis och kollega Maria Unde Westerberg firade mig med en födelsedagsdrink på en takbar i Nice.

Hotel Plazas takbar har kanske den allra bästa utsikten i Nice. En drink kostar obetydligt mer än ett glas vin men känns mycket festligare. Min drink hette Fantasme och innehöll förutom gin också någon blomsyrup. Marias valde en Clover Club med hallon. Båda var snygga och goda.

Snygga drinkar måste dokumenteras

Kanske ska lägga till att ett glas vin kostar rätt många gånger mer här än de gör med mindre stilig utsikt. Men man fyller faktiskt bara år en gång per år.

Jag råkade matcha min drink på ett stiligt sätt vilket såklart behövde dokumenteras. Lite oklart varför jag valde just denna bild, när jag var så mycket snyggare på den jag lade på Instagram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen