Res till Rivieran med mina böcker

Res till Rivieran utan att ens lämna din läsfåtölj. Den mytomspunna kusten med den goda maten finns inom räckhåll hemifrån. Med mina böcker förflyttas du direkt till franska Rivieran. Dessutom innehåller böckerna massa inspiration till egna utflykter bortanför de vanligaste stråken.

Förutom att flitigt blogga från Antibes i flera år har jag skrivit både reseguider och reseskildringar som är utgivna i flera olika serier. Reseskildringarna ingår i serien Kristinas strövtåg till vackra platser.

Upplev historiska Rivieran

På Rivieran gömmer varenda sten en historia och i denna bok besöker vi några av platserna där historiens vingslag känns extra starkt. Detta är ingen vanlig historiebok utan du får följa med till en eller ett par av de viktigaste platserna från respektive epok.

Ett år runt Antibes

Rivieran bjuder på skiftande natur som lockar till vandring. Här finns allt från dramatiska raviner och röda berg till exklusiva strandpromenader. Med Antibes som bas besöker vi några av dessa och ser hur de påverkat det lokala köket. Det serveras också en hel del lokala högtider.

Strövtåg runt Antibes

Antibes är en riktig svenskfavorit som är perfekt placerad för att göra strövtåg längs hela Rivieran. Följ med i fotspåren av generationer av tidigare besökare. Färden går till byar och stigar som konstnärer och författare har odödliggjort.

Praktiska restips i reseguiderna

Böckerna ovan i serien Kristinas strövtåg fungerar utmärkt som presentböcker till alla frankofiler. De ger också inspiration till egna upptäcktsfärder. De kan kompletteras med de mer praktiskt inriktade reseguiderna.

Uppdaterad version av populära Mitt Nice i serien Karavan reseguider.

Rivieran inom räckhåll 

Ta tåget till rivieran och hitta de bästa upplevelserna på plats. Denna bok är ett samarbete med den erfarna tågexperten Maria Unde Westerberg. Hennes kunskap om tågresor och mina bilder. Boken ingår i en serie med inspirerande och smidiga tågguider på förlaget Within Reach.

Mitt Nice och Mitt Provence 

Hos Karavan reseguider har jag bidragit med två titlar, Mitt Nice och Mitt Provence. De innehåller förslag på rutter för att få med sig det bästa av respektive område. Har fått många fantastiska ord från läsare om dem.

Prenumerera på nya titlar

Avslutningsvis vill jag tipsa om att prenumerera. Jag skickar ut mejl till alla som vill när nya böcker publiceras samt när redan utgivna titlar kommer ut i uppdaterat nytryck. Några av reseguiderna är inne på andra och tredje versionen nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen