Första boken är nu i tryck

Tryckfilerna är godkända och tryckpressarna har börjat rulla för att förvandla manus till en fysisk bok. Det är första delen, Ett år runt Antibes, som nu är på gång på riktigt. Om mindre än en månad håller jag den i handen (ta i trä). Äntligen! I den finns texter som jag längtat efter att visa upp i tio års tid. Den innehåller också en hel del helt nyskrivet material.

Tryckfilerna bjöd på en överraskning

Jag fick en liten chock när jag räknade ihop antal bilder. Nog för att jag har suttit och redigerat foton i all evighet (känns det som) men jag hade inte fattat hur många som jag och formgivare Anneli Pettersson lyckats peta in. Mitt mål var runt 300, för att likna de tidigare titlarna i serien Kristinas strövtåg men när jag passerade 300 hade jag bara kommit drygt halvvägs i boken. 455 foton fick jag det till (!!!!). Eventuellt snubblade jag på någon så det kan vara någon mer eller mindre.

Det finns en hel del uppslag som är så vackert komponerade att jag själv blir imponerad. Boken är alltså helt fullknökad med foton av matmarknader, vandringsleder och vacker natur. Mellan fotona finns det en del lättsamma texter där jag får in en del fakta om hur naturens förutsättningar påverkat det lokala köket. Kort sagt är det en bok som kan passa som present till många.

Beställ boken där du vill

Boken går att beställa överallt där böcker säljs. Vill du stötta din lokala bokhandel handlar du där. Vill du hellre ha den hem till brevlådan rekommenderar jag Bokus av nätbokhandlarna.

Vill du ha ett signerat exemplar prenumererar du på mitt nyhetsbrev. Jag kommer erbjuda alla prenumeranter möjligheten att beställa signerade exemplar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen