Lockar kombinationen vandring och mat på Rivieran?

Då ska du spana in Ett år runt Antibes! I den boken får du följa med mig till några av de häftigaste platserna att vandra på. Inom räckhåll från städerna på Rivieran finns massor av skiftande natur att vandra i. Några av dessa vandringar har jag bloggat om genom åren men vissa texter har jag sparat för att ha i boken. Det är ingen guide, utan en inspirationskälla som visar vad som finns och hur du hittar mer information. Jag kan lova att du blir sugen på att vandra efter att ha bläddrat i boken.

Du kommer också att bli hungrig. Boken dignar av vackra foton från matmarknader. Som bekant finns det massor av matmarknad där du kan handla de lokala råvaror som är i säsong just då. I boken går jag igenom några av dessa råvaror och dess historia. Du får veta när ostronen är som bäst, när de korsikanska clementinerna dyker upp och vad påven har med aubergine att göra.

Ett år runt Antibes är indelad i sju säsonger precis som en annan bok i samma serie, Ett år i Härjedalsfjällen. Så här introducerar jag sensommaren.

Ett år runt Antibes går att beställa överallt där böcker säljs

Låter detta lockande till dig själv eller som present så går Ett år runt Antibes att beställa överallt där böcker säljs. Jag ska strax skicka ut ett erbjudande till alla prenumeranter att beställa signerade exemplar direkt från mig. Det är något jag brukar erbjuda en gång per år, antingen vid boksläpp eller inför jul.

Men frakten blir mycket billigare via nätbokhandeln. Eller så beställer du den via din lokala bokhandel. Jag kommer snart lägga upp så att nästa del, Upplev historiska Rivieran också blir bokningsbar även om det kan dröja ett tag innan jag skickar den på tryck.

Nu är Ett år runt Antibes här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen