Om boken gamla versionen

Informationen här är gammal. Men jag har sparat den av nostalgiska skäl. Det blev en bokserie istället med tre böcker. Se om böckerna istället/Kristina

Solmogna tomater, azurblått hav och sockersöta medeltida byar. Parasolldrinkar, populära stränder och krims-krams. Franska Rivieran har allt! Strövtåg runt Antibes tar dig med på en personlig resa i ord och bild bland romerska ruiner, dignande marknader och vandringsleder bland såväl lyxvillor som ödsliga raviner. Hisnande vyer blandas med handfasta tips till dig som drömmer om att resa runt eller bo i någon av de sägenomspunna orterna på Côte d’Azur.

Kristina Svensson är skribent och vetenskapskommunikatör med förkärlek för kuriosa. Hon älskar sin kamera, att utforska nya gränder och väljer alltid det mest spektakulära bakverket. Kristina har tidigare bott och skrivit en reseberättelse från Wales Jakten på den perfekta puben samt reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence

Trevligt att du hälsar på!

Strövtåg runt Antibes ska bli en presentbok med vackra bilder och trevliga texter. Jag kommer berätta om allt sådant jag skulle berätta om vi sågs över ett glas rosé. Boken ska passa som present både till den som är flitig gäst på franska Rivieran och den som vill sitta hemma i en fåtölj i Sverige och drömma sig bort när det regnar på tvärs.

ISBN: 978-91-980315-0-8, Förlag: KS förlag, inbunden.
Följ gärna sidan via RSS, jag kommer regelbundet berätta hur boken framskrider. Eller prenumerera på nyheter och få ett mejl när boken är börjar bli klar. 

 

6 reaktioner på ”Om boken gamla versionen”

  1. Å tack så mycket! Det var himla härligt att höra. Bokomslaget är verkligen ett utkast. Jag tror jag kommer använda huvudbilden men ha färre/andra småbilder eller arrangera dem på något annat sätt. Det är rätt långt kvar innan boken är klar tyvärr. Det går bättre för dig, lycka till tvåan!

  2. Pingback: 5 sätt att ta sig mellan Antibes och flygplatsen i Nice - Tomatsallad

  3. Pingback: Skrivinspiration från Peter Mayle - Encore Provence - Tomatsallad

  4. Pingback: Åren i Paris - den unge Hemmingway & Hadleys kärlekshistoria - Tomatsallad

  5. Pingback: Mimosan är här! - Tomatsallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen