Fransk jul

God fransk jul

Jag önskar härmed alla väntande läsare en riktigt god jul. Nästa år hoppas jag att det ligger många exemplar av Strövtåg runt Antibes under julgranar runt om i Sverige. Kanske kan min första e-bok, Mina krönikor i Mölndals-Posten 2012förgylla väntan?

Idag plockade jag fram manuset till min bok om livet på franska Rivieran igen och insåg att det senast öppnades i mitten av september… Oupps. Men jag lovar att arbeta flitigt över jul och nyår med boken.

I år firar jag fransk jul och har därmed utmärkta möjligheter till ytterligare research. Julbordet kommer kanske se ut något i stil med bilden med ostron och foie gras. Vi har provat en del ostron de senaste dagarna för att hitta rätt sort inför julen och en del av mina nyvunna insikter om ostron måste givetvis in i boken. Bloggade också igår om ostron, gåslever och kapun.

Elva år senare…

Nu är den här! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen