Långt mellan inläggen på grund av ivrigt bloggande

tvålförsäljare Rubriken låter som en paradox men jag bloggar just nu ovanligt flitigt på tomatsallad som är min – tja – blogg-blogg (till skillnad från att alla mina webbar har en “nyhetsdel” där jag publicerar nyheter och artiklar – något som en del kanske skulle kalla för blogg).

Orsaken till alla inläggen på tomatsallad är att jag gått med i utmaningen #blogg100 som handlar om att publicera ett inlägg om dagen i etthundra dagar. Utmaningen är helt personlig och jag kan hoppa av när som helst men jag gillar att avsluta sådant jag påbörjat. 5 maj är det muck från #blogg100.

Jag har lärt mig en hel del, jag har lärt känna andra matglada, nagellacksfrälsta fotograferande eller filosoferande resenärer. Men det har också tagit mycket tid från annat. Både den här webbsajten och själva boken Strövtåg runt Antibes har tyvärr blivit liggande orörda. Men jag lovar att återkomma med nya artiklar så småningom. Tills dess kan den lässugne följa mina dagliga äventyr i #blogg100.

Bilden har inte så mycket med texten att göra mer än att jag idag bytte bilder på tomatsallad. Jag valde bland annat denna, tvålförsäljarna finns precis överallt och jag fotograferar dem varje gång. Bilden påminde mig också om Antibes och boken.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen