Lavendel, fyrverkerier eller Medelhav?

Vips så fick den här sidan en bildbakgrund. Tidigare var bakgrunden enfärgat svagt blå för jag ville att fokus skulle ligga på bilderna i bildspelet överst. Men för en tid sedan uppdaterade jag sajten för min debutbok Jakten på den perfekta puben, bytte tema och la ett Walesiskt grönt berg i bakgrunden. Det blev så snyggt att det plötsligt kändes tomt här.

Så jag laddade upp ett lila lavendelfält (jag har helt snöat in på lavendel för närvarande). Det blev dock inte riktigt så lyckat som jag hade tänkt mig.

Det var visserligen enhetligt, färgglatt och inte alltför plåttrigt men skärpan låg i den främre delen av bilden vilket betyder att den del som syntes mest (längst upp till vänster) var mest lila sudd.

Upp åkte istället en fyrverkeribild. Den såg mest ut som en helsvart bakgrund med lite vitt sudd på. Bort. In kom istället en bild av Medelhavet fotograferad i Villefranche. Inte perfekt men det blev lite variation.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen