Storstädning, nya böcker och återstart av Strövtåg runt Antibes

I förrgår fick jag två mejl med frågor om Strövtåg runt Antibes går att köpa ännu. Svaret är fortfarande nej är jag rädd. Den goda nyheten är att jag jobbar på boken igen. Faktiskt har jag prioriterat att klura på den före att ordna en release av en annan titel i samma serie. Den nya boken heter Ett år i Härjedalsfjällen och jag rekommenderar den varmt. Gillar du Rivieran kommer du att gilla den.

Det kan regna även i Antibes, bild från november 2022.

I övrigt tänkte jag inte orda så mycket här. Jag har loggat in för att storstäda. Hela sajten har kraschat inte bara en utan två gånger under hösten. Det visade sig att en del plug-in var urgamla. Så jag har varit radikal och plockat bort en massa. Det gör att sajten kanske inte exakt beter sig som önskat. Men bättre lägga tid på att skriva böcker än på att fixa med bloggar. Eller hur?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen