Nya artiklar om Nice och franska Rivieran

Nu finns det mer att läsa på Runt Antibes. Jag har publicerat artiklar om Nice och franska Rivieran. Texterna är tänkta som introduktion till området med fokus på saker som intresserar mig. Orsaken till att artiklarna inte syns i det vanliga flödet för att de ligger som sidor, detta för att jag planerar att uppdatera dem framöver.

Smakprov till tålmodiga läsare

Via statistikprogrammen ser jag att ni är många som hittar hit och som tack för förtroendet vill jag erbjuda er text att läsa och bilder att titta på. Det blir samtidigt smakprov på vad jag tycker är intressant och därmed skriver om i mina böcker. Kombinerad konsumentupplysning och marknadsföring alltså.

Mitt Nice foto Kristina Svensson-20

Att skriva introduktioner är sätt och vis ett lappkast. Förra året låg mitt fokus på att presentera nyheter. Jag la upp en sida där det gick att följa mina senaste Instagrambilder taggade med #runtantibes. Jag skriver ofta några rader om vad bilden föreställer och tyckte att det var ett smidigt sätt att hålla den här sidan aktuell och värd ett återbesök. Men det plugin som jag använde för att visa bilderna har tyvärr slutat att fungera. För att döva min egen frustration över teknikstrul skrev jag ihop några texter med ett helt annat stuk. Istället för att fokusera på senaste nytt blev det introduktioner till er som inte varit här tidigare, eller vill fräscha upp minnet. Jag avslutar också varje text med en påminnelse att ni kan få ett mejl när jag publicerar nästa bok. Vilket betyder att nästa mejl skickas i mars eller april 2017 (ta i trä).

Har du inte redan gjort det kan du lämna din e-postadress här och klicka på skicka.

[mc4wp-form]

Vad vill du läsa mer om?

Gillade du artiklarna om Nice och franska Rivieran.? Jag håller på och filar på två till, en om Antibes och en om Provence. Vill du läsa dem eller något annat? Lämna gärna en kommentar i så fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen