Historiekapitlet är klart?

Antibes i soluppgång

Att skriva en bok är tidsödande i bästa fall och gör man gör långa pauser i bokskrivandet för andra projekt tar det ännu längre tid.

Jag vet att många undrar varför Strövtåg runt Antibes aldrig blir klar och huvudskälet är att jag är perfektionist. Jag har också velat en del om viken typ av bok det är jag skriver och bytt tilltal flera gånger vilket gjort att processen tagit mer tid än den gjort om jag hade spikat allt detta i början och inte ändrat mig.

Igår bestämde jag mig i alla fall för att nu får det vara slutfilat på avsnittet om områdets historia. Det finns såklart alltid mer jag kunde tagit upp eller skrivit på ett annat sätt men nu har jag skrivit om de kapitlen så många varv under så många år att det är dags lägga mer krut på maten och naturen för att de ska komma upp i samma nivå. Därför lägger jag undan historiedelen och kallar det för klart.

Antal övriga avsnitt har förresten krympt. Jag har nämligen delat på manuset i två delar. [Det blev mååååånga fler delningar].

Bilden visar Bastion St André (byggd av Vauban) och gamla stan i Antibes i soluppgång häromdagen. 

Vill du förresten ha ett mejl när boken är klar? Fyll i din e-postadress i rutan nedan och klicka på skicka.

Detaljen på bokomslaget av “Upplev historiska Rivieran”

2 reaktioner på ”Historiekapitlet är klart?”

  1. Ias vilda matblogg

    Ja nu får du faktiskt skärpa till dig och inte vara en sådan perfektionist!
    I maj åker jag ner till Saint Paul de Vence igen och då vill jag ha boken i näven!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen